by Fmeaddons

Tilbud

Gubi Seine Bordlampe Bruneret Messing/Koral | Bordlamper

DKK 1355.95 DKK 558.09

Space Copenhagen, 2022 Koncept: Seine lampekollektionen, designet af Space Copenhagen for GUBI, trækker sin inspiration fra lysets reflektion i vand der er i bevægelse. Lampens mønstrede mundblæste glas fanger denne fascinerende eff…

På lager

Varenummer: TE863.LO9223 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Space Copenhagen, 2022
Koncept: Seine lampekollektionen, designet af Space Copenhagen for GUBI, trækker sin inspiration fra lysets reflektion i vand der er i bevægelse. Lampens mønstrede mundblæste glas fanger denne fascinerende effekt og trækker på glassets kraft til at blødgøre og lagdele lyset. Der skabes en nærmest drømmende atmosfære, der blødgør dit rum og samtidig lyser hele rummet op. Den flotte brunerede messing står i elegant kotrast med det mundblæste glas og tilføjer finesse og elegance. Seine lampen fås med en røgfarvet kærm, der let toner lyset men stadig er gennemsigtigt, så man kan se den smukke inderstruktur på glasset. Lampen findes også med en koral farvet skærm med en sandblæst inderside, der giver en uklar effekt og mere sløret lyseffekt. Seine serien består af en loftlampe, en pendel og en bordlampe, så der er mulighed for at placere en Seine lampe ethvert sted i hjemmet.
AndLight Exclusive: Her hos AndLight er vi eksklusiv forhandler af Seine serien fra GUBI, sammen med kun én anden forhandler, lige fra seriens lanceringsdato d. 22. september og hele året ud.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Gubi Seine Bordlampe Bruneret Messing/Koral | Bordlamper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: