by Fmeaddons

Tilbud

Gubi Howard Lysekrone 4 Arm Kort Gunmetal | Pendler

DKK 868.14 DKK 475.41

Design: Space Copenhagen for GUBI, 2021 Koncept: Howard lysekronen er resultatet af et samarbejde mellem danske GUBI og Space Copenhagen, der har designet en hyldest til New Yorker stilens materiale-palette. De mørke metaller o…

På lager

Varenummer: TE863.LO8505 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Design: Space Copenhagen for GUBI, 2021
Koncept: Howard lysekronen er resultatet af et samarbejde mellem danske GUBI og Space Copenhagen, der har designet en hyldest til New Yorker stilens materiale-palette. De mørke metaller og den industrielle æstetik der ikonisk karakteriserer millionbyen, er her fortolket ind i den skandinaviske ånd. Lysekronen har med sine ‘blækspruttearme’ et moderne og sofistikeret stærkt udtryk i rummet og kommer i sit helt rette element ved at hænge over spisebordet, så den kan få plads og luft til at fylde i rummet. Lysekronens varme, styrke og underfundighed vil pryde både det minimalistiske og det industrielt indrettede hjem og virke som et stilfuldt blikfang.
Howard lysekronen findes i flere størrelse og med 4 eller 6 ‘blækspruttearme’ og skyggerne findes i et mørkt og industrielt gunmetal finish og et mere afdæmpet og skånsomt bone china porcelæn, der lader lyset slippe igennem skærmen og udfylde rummet.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Gubi Howard Lysekrone 4 Arm Kort Gunmetal | Pendler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: