by Fmeaddons

Tilbud

Vipp 530 Bordlampe Sort | Bordlamper

DKK 981.83 DKK 509.86

Design: Morten Bo Jensen for VIPP Koncept: VIPP 530 Bordlampen er den optimale lampe til at skabe en hyggelig stemning. Med sit stilrene design og varme lys formår VIPP med 530 bordlampen, at skabe et nyt element til deres lampekol…

På lager

Varenummer: TE863.LO8998 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Design: Morten Bo Jensen for VIPP
Koncept:
VIPP 530 Bordlampen er den optimale lampe til at skabe en hyggelig stemning. Med sit stilrene design og varme lys formår VIPP med 530 bordlampen, at skabe et nyt element til deres lampekollektion. Vipp 530 Bordlampen kan bruges både på natbordet og i vindueskammen eller som skrivebordslampe, samt hygge belysning i stuen, med andre ord passer lampen ind de fleste steder i hjemmet.
Den nye bordlampe fås i 5 farver, som er sort, mørke blå, bordeaux, lysegrå og beige. Det tilføjer et nyt element til VIPP’s lampe kollektion, da de ellers tidligere kun har arbejdet med farverne sort og hvid. Det er derfor utrolig spændende at følge denne udvikling, med brug af nye farver i VIPP’s lampekollektion.
VIPP’s lamper bliver beskrevet af chefdesigner Morten Bo Jensen: "som værende designet til at holde i både æstetik og funktion, og de demonstrerer VIPP’s ambition om at fylde verden med tidsløse værktøjer i stedet for brug-og-smid-væk produkter". VIPP’s serie af lamper består både af to bordlamper, en gulvlampe, en pendel og 3 væglamper, henholdsvis en lille spot væglampe og en væglampe med en længere arm. Alle lamperne er lavet i utrolig god kvalitet og med en fantastisk finish.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vipp 530 Bordlampe Sort | Bordlamper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: