by Fmeaddons

Tilbud

Verner Panton Globe Pendel Lille Krom | Pendler

DKK 815.78 DKK 502.97

Design: Verner Panton. Koncept: Verner Panton Globe Lampe er en verdensberømt klassiker designet af Verner Panto…

På lager

Varenummer: TE863.LO8202 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Design: Verner Panton.
Koncept: Verner Panton Globe Lampe er en verdensberømt klassiker designet af Verner Panton i 1969 men absolut ikke mindre aktuel i dag. Indvendigt består lampen af en 5 delt skulpturel reflektor, lavet i håndpoleret aluminium, samt lakeret i orange og blå.
Brug en klar pære for at opnå det smukkeste lys.
Bemærk Verner Panton Globe leveres grundet skrøbelighed med fragtmænd som vil kontakte dig inden levering. Leveringstid kan derfor svinge. Det er essentielt for at undgå fedtfingre og ridser i akrylskærmen, at de medfølgende handsker benyttes når lampen samles og hænges op. Globe er med sine mere end 40 år på bagen en af de mest ikoniske pendel lamper, og afgjort en af Panton’s mest genkendte designs verden over. Globe er med sin futuristiske og voluminøse, men yderst elegante fremtoning, ideel både i den lange gang, på kontoret eller over spisebordet. Den transparente akrylskærm omfavner på flotteste måde den "svævene" 5 delte skulpturelle reflektor, som blødt spreder lyset omkring lampen. Oplev Globe serien i de to velkendte udgaver, med reflektor i håndpoleret aluminium eller opal glas. Reflektor i aluminium er skiftevis lakeret indvendigt i blå, orange og hvid. Reflektor i opal glas, kommer med den øverste krombelagt på indersiden, for bedste mulige spredning af lyset. Begge findes i størrelserne henholdsvis 40cm eller 50cm diameter. Som noget helt nyt produceres Globe i en udgave med reflektor i eksklusiv messing finish. Denne udgave er ikke en del af det oprindelige udtryk, men er producenten Verpan’s hyldest, til ikoniske Verner Panton. Modellen med messing finish, har et helt fantastisk unikt udtryk og skaber et flot varmt lys hvorend den hænges op. Messing udgaven produceres i et limiteret antal, men kan selvfølgelig købes hos AndLight. En hver original Verner Panton Globe pendel, er nummereret og leveres med certifikat, som bevis for dens autenticitet.
Om designeren: "You sit better on a colour that you like" – Verner Panton. Den danske designer Verner Panton(1926-1998), var en toneangivende og betydningsfuld del af dansk møbeldesigns absolutte storhedstid. Panton havde tætte relationer til både Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Poul Henningsen, hvis udtryk og formsprog, som bekendt er kendt og elsket af mennesker over hele verden. Trods Verner Panton, var en del af dansk møbeldesigns vigtige midt-århundrede, var hans udtryk og designfilosofi langt fra det enkle, hans danske og skandinaviske kollegaer praktiserede. Hans udtryk var provokerende, legene, futuristisk men også fuld af personlighed. Passionen for at udforske mulighederne ved ukonventionelle materialetyper og prangende farver, var en essentiel del i DNA’et ved mange af hans skulpturelle værker. Verner Panton’s mange ikoniske og legene udtryk, er i dag stadig yderst populære i danske, såvel som udenlandske hjem. Her på AndLight kan du finde mange andre af Verner’s orginale tidløse lampedesigns.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Verner Panton Globe Pendel Lille Krom | Pendler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: