by Fmeaddons

Tilbud

Nuad Radent Gulvlampe Messing | Gulvlamper

DKK 909.48 DKK 599.43

Design: Rune Krøjgaard for NUAD, 2022 Koncept: Radent lamperne er den allerførste designserie fra NUAD. Radent-serien er inspireret af 80’ernes industrielle…

På lager

Varenummer: TE863.LO10285 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Design: Rune Krøjgaard for NUAD, 2022
Koncept: Radent lamperne er den allerførste designserie fra NUAD. Radent-serien er inspireret af 80’ernes industrielle lysrør og lamperne er udviklet med henblik på forbrugerens behov og ønsker. Radent-lamperne tilslutter sig en tendens af lineære lamper, som kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Både i hjemmet, på kontoret eller i store rum. Radent-lamperne fås som pendler, væglamper eller gulvlamper og kommer i flere forskellige størrelser og farver.
Radent gulvlampen er udført i perforeret stål og aluminium. Lampen giver et blødt lys, der undslipper gennem den perforerede overflade. På gulvlampen bliver lyset primært kastet "bagud" og danner et flot ambient lys, men lyskilden skinner igennem overfladen af hele lampen. Lampen kommer med en LED lyskilde og 2 meter ledning. Gulvlampen er den nyeste tilføjelse til serien og nytænker hvordan man kan bruge belysningen fra lysrør. Med en Radent gulvlampe er du sikret moderne, enkelt og industrielt design, som kan give nyt liv til stueen, soveværelset eller kontoret.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Nuad Radent Gulvlampe Messing | Gulvlamper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: