by Fmeaddons

Tilbud

Fritz Hansen Pm-02 Planner Bordlampe Sort | Bordlamper

DKK 1274.65 DKK 502.97

Design: Poul McCobb, 1950 Koncept: PM-02 Bordlampener en let og elegant bordlampe, designet af Poul McCobb i 1950. Idag sat i produktion af Fritz Hansen, som en del af Planner serien. …

På lager

Varenummer: TE863.LO9417 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Design: Poul McCobb, 1950
Koncept:
PM-02 Bordlampener en let og elegant bordlampe, designet af Poul McCobb i 1950. Idag sat i produktion af Fritz Hansen, som en del af Planner serien. Planner serien er en relancering af Poul McCobb designs fra 1950’erne og indeholder både lamper og møbler. Hans design stil bar præg af at være minimalistisk og meget Skandinavisk i stil.
Selve PM-02 Bordlampen fra Fritz Hansen er lavet i et flot mundblæst opal glas, som kombineres med enten en messing fod eller en sort fod. Lampen giver en lun og hyggelig stemning i rummet den står i. Bordlampen PM-02 er ideel til mindre rum eller på reolen, da den giver et godt og hyggeligt lys. Den ville også stå flot på et skrivebord, en disk, en kommode eller et sidebord. Med sin lille størrelse er der næsten ikke det sted hvor lampen ikke kan bruges. Vi sætter stor pris på relanceringen af nogle af Poul McCobbs gamle design, da de emmer af kvalitet og stil.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fritz Hansen Pm-02 Planner Bordlampe Sort | Bordlamper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: