by Fmeaddons

Tilbud

Vipp Vægmonteringsbeslag Sort | Væglamper

DKK 940.49 DKK 440.96

Design: Morten Bo Jensen for VIPP Koncept: VIPP 524 Væg spot er den optimale lampe til belysning i gangen, soveværelset eller på badeværelset. Med sit stilrene design og gode lys bliver d…

På lager

Varenummer: TE863.LO11648 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Design: Morten Bo Jensen for VIPP
Koncept:
VIPP 524 Væg spot er den optimale lampe til belysning i gangen, soveværelset eller på badeværelset. Med sit stilrene design og gode lys bliver det den optimale væglampe. Med stor fleksibilitet er lampen nem, at manøvrere rundt og dermed yderst funktionel som vægspot. Med sit lille væsen passer vægspottet ind i de fleste rum i hjemmet og skaber med sit rolige lys en dejlig stemning ud i rummet lampen hænger i.
VIPP’s lamper bliver beskrevet af chefdesigner Morten Bo Jensen: "som værende designet til at holde i både æstetik og funktion, og de demonstrerer VIPP’s ambition om at fylde verden med tidsløse værktøjer i stedet for brug-og-smid-væk produkter".
VIPP’s serie af lamper består både af en bordlampe, en gulvlampe, en pendel og 2 væglamper, henholdsvis en lille spot væglampe og en væglampe med en længere arm. Alle lamperne er lavet i utrolig god kvalitet og med en fantastisk finish.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vipp Vægmonteringsbeslag Sort | Væglamper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: