by Fmeaddons

Tilbud

Vipp Udendørsvæglampe Grå | Væglamper

DKK 1455.17 DKK 599.43

Design: Morten Bo Jensen for VIPP Koncept: VIPP 551 Udendørs vægspot er den optimale lampe til belysning rundt om huset eller i ind…

På lager

Varenummer: TE863.LO10691 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Design: Morten Bo Jensen for VIPP
Koncept:
VIPP 551 Udendørs vægspot er den optimale lampe til belysning rundt om huset eller i indkørslen. Med sit stilrene design og gode lys bliver det den optimale udendørslampe. Med sin passende størrelse passer vægspottet flot på husets ydreside og skaber med sit rolige lys en dejlig stemning.
Vipp 551 udendørs vægspot er lavet af pulverlakeret aluminium og rustfrit stål, samt udstyret med et mat glas og en perforeret lampeskærm.
Lampen er lavet til udendørsbrug, men dette afskærer bestemt ikke lampen for, at blive brugt inden for hjemmets fire vægge. Vipp 551 vil også passer perfekt på badeværelset ved siden af spejlet eller i køkkenet langs køkkenbordet. Da lampen er en smule større en del populære Vipp 524, så passer Vipp 551 perfekt til dem som har brug for et vægspot med lidt mere fylde.
VIPP’s lamper bliver beskrevet af chefdesigner Morten Bo Jensen: "som værende designet til at holde i både æstetik og funktion, og de demonstrerer VIPP’s ambition om at fylde verden med tidsløse værktøjer i stedet for brug-og-smid-væk produkter".
VIPP’s serie af lamper består både af en bordlampe, en gulvlampe, en pendel og 2 væglamper, henholdsvis en lille spot væglampe og en væglampe med en længere arm. Med Vipp 551 er der nu også tilføjet udendørslamper til det flotte lampe sortiment fra Vipp. Alle lamperne er lavet i utrolig god kvalitet og med en fantastisk finish.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vipp Udendørsvæglampe Grå | Væglamper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: