by Fmeaddons

Tilbud

Verner Panton Pantop Bordlampe Mint Grå Ø23 Cm | Bordlamper

DKK 1086.55 DKK 564.98

Design: Verner Panton for Verpan. Koncept: Pantop bordlampe er en helt elegant bordlampe fra Verner Panton. Enkel og elegant på samme tid til hjemmet der ønsker en h…

På lager

Varenummer: TE863.LO9561 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Design: Verner Panton for Verpan.
Koncept: Pantop bordlampe er en helt elegant bordlampe fra Verner Panton. Enkel og elegant på samme tid til hjemmet der ønsker en helt unik stil.
"You sit better on a colour that you like" – Verner Panton. Den danske designer Verner Panton(1926-1998), var en toneangivende og betydningsfuld del af dansk møbeldesigns absolutte storhedstid. Panton havde tætte relationer til både Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Poul Henningsen, hvis udtryk og formsprog, som bekendt er kendt og elsket af mennesker over hele verden. Trods Verner Panton, var en del af dansk møbeldesigns vigtige midt-århundrede, var hans udtryk og designfilosofi langt fra det enkle, hans danske og skandinaviske kollegaer praktiserede. Hans udtryk var provokerende, legene, futuristisk men også fuld af personlighed. Passionen for at udforske mulighederne ved ukonventionelle materialetyper og prangende farver, var en essentiel del i DNA’et ved mange af hans skulpturelle værker. Verner Panton’s mange ikoniske og legene udtryk, er i dag stadig yderst populære i danske, såvel som udenlandske hjem.
Ønsker du at se flere at Verner Pantons elegante tidsløse lampedesigns, kan du kigge i vores overordnet Verner Panton kategori,her .

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Verner Panton Pantop Bordlampe Mint Grå Ø23 Cm | Bordlamper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: