by Fmeaddons

Tilbud

Tala Reflection Oblo Bordlampe Hvid | Bordlamper

DKK 937.04 DKK 544.31

Design: David Weeks Studio for Tala Koncept: Et perfekt match, er hvad man kan sige om elegante sammensætningen mellem pære og base i Tala Reflection serien. Basens former er en efterligning af nogle af de mest velkendte og elegante dekorations pære…

På lager

Varenummer: TE863.LO9401 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Design: David Weeks Studio for Tala
Koncept: Et perfekt match, er hvad man kan sige om elegante sammensætningen mellem pære og base i Tala Reflection serien.
Basens former er en efterligning af nogle af de mest velkendte og elegante dekorations pærer som Tala tilbyder. For at skabe den flydende overgang mellem base og pærer, bliver hver Reflection lampe hånd-justeret til perfektion.
Navnet ’’Reflection’’ er heller ikke helt tilfældigt. Den øverste del af lampen fremstår i blank porcelæn, og reflektere derved det bløde lys fra den elegante pære. Denne symmetri giver serien en helt bestem ro og rar atmosfære, som den afspejler lige meget hvor den placeres i hjemmet. Den matte porcelæn pærer afgiver et behageligt og blødt lys, hvilket gør lampen ideel som dekorativ lampe på natbordet ved siden af sengen, på kommoden i gangen, eller på reolen sammen med alle bøgerne.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tala Reflection Oblo Bordlampe Hvid | Bordlamper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: