by Fmeaddons

Tilbud

Seletti Monkey Hanging Right Væglampe Sort Udendørs | Væglamper

DKK 1378.69 DKK 592.54

Design: MarcAntonio for Seletti Koncept: Monkey Lamp er måske Selettis mest kendte serie og ligesom de andre dyrelamper,…

På lager

Varenummer: TE863.LO11040 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Design: MarcAntonio for Seletti
Koncept: Monkey Lamp er måske Selettis mest kendte serie og ligesom de andre dyrelamper, er denne serie fremstillet i samarbejde med den italienske designer MarcAntonio.
Serien er lavet som en sjov ide, der blev til virkelighed – Hvad nu, hvis dit hjem blev invaderet af aber. Denne tanke er i hvert fald en mulighed nu, da Seletti har udviklet et arsenal af forskellige lamper, med de sjove aber.
Uanset om du skal bruge lys på væggen, på hylden, på bordet eller i loftet, kan du finde en Monkey-lampe, der passer til formålet. Du kan vælge mellem den markante og gennemtrængende sorte farve eller den mere afdæmpede og enkle hvide model. Alle Monkey lamperne er også tilgængelige i en udendørs version.
Vil du ikke have en nøgen pære i hånden på aben, kan du også købe en lille lampeskærm, som passer på pæren, til når lyset ikke må være for skarpt. Gå på opdagelse i den store kollektion og se om ikke der kan blive plads til en abe eller to i dit hjem.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Seletti Monkey Hanging Right Væglampe Sort Udendørs | Væglamper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: