by Fmeaddons

Tilbud

Pholc Romb Mini Bordlampe Blue Stone | Transportable Lamper

DKK 1389.02 DKK 571.87

Design: Broberg & Ridderstråle Koncept: Romb En anderledes bordlampe som blev skabt af designerene, Broberg & Ridderstråles, på baggrund af deres fascination ved at eksperimentere med rillet pap, som de ofte be…

På lager

Varenummer: TE863.LO11506 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Design: Broberg & Ridderstråle
Koncept: Romb
En anderledes bordlampe som blev skabt af designerene, Broberg & Ridderstråles, på baggrund af deres fascination ved at eksperimentere med rillet pap, som de ofte benytter til deres skulpturer og kunstværker. Lampen er produceret i presset aluminium, som fremstår i sammen facon som rillet pap.
Navnet ’’Romb’’ er heller ikke tilfældigt, da den specielle lampe tager formen af en rombe. Denne aflange form skaber en lampe som udstråler tilstedeværelse, men også let kan tilpasses i hjemmet. Sammen med det bløde lys som lampen afgiver, er den ideel i vindueskarmen eller den på smalle kommode.
Denne mini version er en videre udvikling af den oprindelige Romb 36 bordlampe. På denne model er ledningen blevet fjernet, og lampen fungere i stedet som en transportabel bordlampe, så man kan have den skønne Romb lampe med sig over alt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Pholc Romb Mini Bordlampe Blue Stone | Transportable Lamper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: