by Fmeaddons

Tilbud

Philips Hue Tuar Udendørs Væglampe | Væglamper

DKK 985.27 DKK 440.96

Design: Philips Koncept: Hue Tuar Udendørs Væglampefra Philips er en del af Tuar-serien, der er en udendørs lampe-serie fra Hue. Serien består af væglampe, lav bedla…

På lager

Varenummer: TE863.LO10938 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Design: Philips
Koncept:
Hue Tuar Udendørs Væglampefra Philips er en del af Tuar-serien, der er en udendørs lampe-serie fra Hue. Serien består af væglampe, lav bedlampe og en høj bedlampe. Der medfølger 1 stk. Hue White Ambiance 9,5W E27 lyskilde, der giver et flot lys, som du selv kan justere. Du kan vælge om pæren skal give et varmt, hyggeligt lys eller et mere klart og koldt lys. De mange lysfunktioner og det stilfulde og elegante design, gør at lampen passer ind i haven, op langs indkørslen eller på en at bygningens mange murer/vægge. Der er mulighed for, at styre lyset, på dinHue Tuar Udendørs Væglampeved at bruge en dæmperkontakt eller via app til din smartphone eller tablet.
OBS! Hvis du er interesseret i, at styre lyset fra din smartphone eller tablet, er det nødvendigt at have en Hue Bridge, den følger ikke med og skal derfor tilkøbes.
Vigtigt – Når du anvender Hue lyskilder til udendørsbrug, er det vigtigt, at en af lyskilderne er inden for nogenlunde rækkevidde af hjemmet. Systemet fungerer således, at når du justere/tænder lyset via din App/Dæmperkontakt videresendes signalet til din bridge, som derefter videresender det til lyskilden, derfor er det nødvendigt at en af lyskilderne kan opfange signalet. Hue anvender ZigBee teknologi til at linke deres pære sammen, det vil sige, at når en af dine lyskilder modtager signalet fra din bridge eller dæmperkontakt, så videregives denne information til de andre lyskilder. Ved at anvende ZigBee opnår du en meget længer rækkevidde end ved brug af Wi-Fi. En Hue lyskilde har en rækkevidde på ca. 10 meter, men vi anbefaler stadig at man tester afstandene inden man støber lampen fast i jorden.
En Hue lyskilde har en rækkevidde på ca. 10 meter, men vi anbefaler stadig at man tester afstandene inden man støber lampen fast i jorden.
Værd at vide om Philips Hue:
Du kan tilslutte op til 50 lyskilder/lamper til én Bridge.
Én kontakt/fjernbetjening kontrollerer op til 10 lyskilder/lamper.
Lyskilderne tænder med hvidt lys efter sluk på kontakt. Kan tændes og slukkes trådløst – også når du ikke er hjemme.
Virker både til iPhone og Android.
Tænd/sluk/dæmp/styring via app kræve at kontakten er tændt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Philips Hue Tuar Udendørs Væglampe | Væglamper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: