by Fmeaddons

Tilbud

Petite Friture Vertigo Nova Gulvlampe Hvid Ø110Cm | Gulvlamper

DKK 1267.76 DKK 544.31

Design: Petite Friture Koncept: Vertigo NOVA Gulvlampe er en ny version af den meget kendte Vertigo pendel. Vertigo NOVA er lavet med den nyeste LED teknologi og giver dermed et renere lys end den normale Vertigo lampe. Vertigo Nova Gulvlampe udgaven laves…

På lager

Varenummer: TE863.LO10386 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Design: Petite Friture
Koncept:
Vertigo NOVA Gulvlampe er en ny version af den meget kendte Vertigo pendel. Vertigo NOVA er lavet med den nyeste LED teknologi og giver dermed et renere lys end den normale Vertigo lampe.
Vertigo Nova Gulvlampe udgaven laves i to farver, henholdvis Sort og Hvid.
Den verdenskendte Vertigo lampe, skabt af prisbelønnede Constance Guisset, skabte stor begejstring i design-industrien, da den blev lanceret som Petite Fritures første lampe-kreation i 2009.
Den blev hurtigt en klassiker og vandt da også Publikumsprisen ved Design Parade de la Villa Noailles i lanceringsåret.
Guisset har lagt mange tanker i dette design og hver enkelt detalje er velovervejet og afmålt med præcision. Eksempelvis er lampen lavet i et let materiale, der bevirker at lampen bølger, når der kommer vind igennem lokalet. Derudover er lyskilden placeret i en lille kurv, der sammen med skærmen giver et flot skyggespil på loft og væg, når lampen tændes.
Det folkelige design er designet til at virke i alle slags rum – både store og små. Nogle vil måske finde den flot over sengen i soveværelset. Andre vil bruge den i køkkenet, i stuen eller måske i en større hall.
Med Vertigo-lampen får du et vaskeægte, fransk designikon, som vil glæde de fleste designelskere.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Petite Friture Vertigo Nova Gulvlampe Hvid Ø110Cm | Gulvlamper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: