by Fmeaddons

Tilbud

Petite Friture Vertigo Lille Pendel Kobber | Pendler

DKK 1129.96 DKK 558.09

Design: Petite Friture Koncept: Den verdenskendte Vertigo lampe, skabt af prisbelønnede Constance Guisset, skabte stor begejstri…

På lager

Varenummer: TE863.LO8321 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Design: Petite Friture
Koncept:
Den verdenskendte Vertigo lampe, skabt af prisbelønnede Constance Guisset, skabte stor begejstring i design-industrien, da den blev lanceret som Petite Fritures første lampe-kreation i 2009. Den blev hurtigt en klassiker og vandt da også Publikumsprisen ved Design Parade de la Villa Noailles i lanceringsåret. Guisset har lagt mange tanker i dette design og hver enkelt detalje er velovervejet og afmålt med præcision. Eksempelvis er lampen lavet i et let materiale, der bevirker at lampen bølger, når der kommer vind igennem lokalet. Derudover er lyskilden placeret i en lille kurv, der sammen med skærmen giver et flot skyggespil på loft og væg, når lampen tændes. Lampen fås i 6 forskellige farver, hver med deres eget særprægede udtryk. Lampen fås i to størrelser. Det folkelige design er designet til at virke i alle slags rum – både store og små. Nogle vil måske finde den flot over sengen i soveværelset. Andre vil bruge den i køkkenet, i stuen eller måske i en større hall. Med Vertigo-lampen får du et vaskeægte, fransk designikon, som vil glæde de fleste designelskere.
For at Vertigo kunne ryste i takt med luftens vibrationer, blev strukturen lavet af glasfiber med bånd af polyurethan, der blev placeret i hånden.
Båndene giver denne pendellampe en kablet karakter. Sidstnævnte kan ses i lampens visuelle udtryk, men også ved den tråd, den væver med de rum, den markerer.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Petite Friture Vertigo Lille Pendel Kobber | Pendler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: