by Fmeaddons

Tilbud

Pantone Castor 35 Pendel Grå | Pendler

DKK 1244.33 DKK 585.65

Design: Pantone Koncept: Pantone Castor pendlen er en elegant fortolkning af den klassiske pendel i kølige nuancer. Det globale sprog af farve kommunikerer klart og dire…

På lager

Varenummer: TE863.LO8944 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Design: Pantone
Koncept:
Pantone Castor pendlen er en elegant fortolkning af den klassiske pendel i kølige nuancer. Det globale sprog af farve kommunikerer klart og direkte ved at sprede lykke, hygge, ro, balance, sjov og energi- og masser af andre stemninger. Ligesom farver kan lys være med at til skabe den helt rette stemning, så når Pantone, som i mere end 50 år har inspireret designere med deres smukke farvesskalaer, overfører samme filosofi til en lampekollektion, er man sikret gennemtænkte lamper i smagfuldt design.
Castor er en elegant og raffineret kombination af en mat finish og en blank hvid ring som en sidste touch. Pendlen er med sit industrielle udtryk indtagende i al sin enkelthed. Med sit stilrene design kan du understrege din stil i dit hjem med følelser af lys, glæde og varme med en Castor pendel i et stuehjørne, ved siden af sofaen eller flere lamper over et spisebord eller køkkenø for et sofistikeret og moderne twist.
Pantone Castor kommer i farverne sort, hvid og grå i to størrelser, Ø25 og Ø35.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Pantone Castor 35 Pendel Grå | Pendler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: