by Fmeaddons

Tilbud

New Works Material Gulvlampe Sort Marmor | Gulvlamper

DKK 1258.11 DKK 564.98

Nørgaard & Keychayas, 2022 Koncept: New Works er meget stolte over at kunne lancere nye produkter inde for Material serien. Material Pendelserien har været brandets mest populære lam…

På lager

Varenummer: TE863.LO10695 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Nørgaard & Keychayas, 2022
Koncept: New Works er meget stolte over at kunne lancere nye produkter inde for Material serien. Material Pendelserien har været brandets mest populære lampeserie, lige siden de først blev præsenteret og har siden hen introduceret både bordlamper, væglamper og The Black Sheep Edition i marmor. Denne gulvlampe er det nyeste skud på stammen i Material serien og er en flot tilføjelse til det industrielle og minimalistiske univers. Med de mange muligheder og valg i Material serien, er det nu muligt at dekorere flere af hjemmets rum med de flotte, naturlige og kvalitetssikre materialer der er med til at gøre Material serien så populær.
Material gulvlampen giver dig, med sit minimalistiske design, mulighed for at fremhæve rummets individualitet uden at være påtrængende. Gulvlampen er ideel som læselampe i stuen placeret ved siden af sofaen eller lænestolen, hvor de smukke teksturer giver varme og dybde til indretningen.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “New Works Material Gulvlampe Sort Marmor | Gulvlamper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: