by Fmeaddons

Tilbud

New Works Kizu Bordlampe Transportabel Sort Marmor | Transportable Lamper

DKK 764.79 DKK 502.97

Lars Tornøe for New Works, 2022 Koncept: Den lille, trådløse Kizu bordlampe fascinerer øjet med sin skulpturelle komposition og balancen mellem formerne. Med marmor som bærende element opnår lampen en naturlig stabilitet, og den polerede sten…

På lager

Varenummer: TE863.LO11527 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Lars Tornøe for New Works, 2022
Koncept: Den lille, trådløse Kizu bordlampe fascinerer øjet med sin skulpturelle komposition og balancen mellem formerne. Med marmor som bærende element opnår lampen en naturlig stabilitet, og den polerede sten føles behagelig i hånden, når den flyttes rundt i hjemmet til netop der hvor der er behov for lys. Lyset spredes fra hele lampens top hvilket giver et roligt ambient lys til omgivelserne. En drejet, undersænket metalcirkel på toppen af lampen tilføjer en raffineret detalje, og et let tryk på cirklen i midten giver mulighed for at dæmpe lyset i tre forskellige niveauer, så lyser kan tilpasses til stemningen. Bordlampen giver mere end 10 timers kontinuerlig brug på en enkelt opladning og kan derfor bruges utallige steder i hjemmet – Også hvor ledningen ikke kan finde vej.
Den genkendelige Kizu bordlampe findes også i en større version med ledning, til det større lysbehov der kan placeres et fast sted i hjemmet.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “New Works Kizu Bordlampe Transportabel Sort Marmor | Transportable Lamper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: