by Fmeaddons

Tilbud

Nemo Zirkol Loftlampe Hvid Ø100 3000K | Loftlamper

DKK 1394.54 DKK 599.43

Design: Nemo, 2022 Koncept: Denne elegante loftlampe fra Nemo er yderst simpel i sit design, men formår alligevel at fremstå utrolig flot. Den organiske runde …

På lager

Varenummer: TE863.LO9808 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Design: Nemo, 2022
Koncept: Denne elegante loftlampe fra Nemo er yderst simpel i sit design, men formår alligevel at fremstå utrolig flot. Den organiske runde form giver en ro og behag, som også vil afspejles i det rum den placeres i.Brug den i stuen til det åbne miljø eller i soveværelset for en rolig og behagelig belysning. Med sin opalskærm giver lampen et ligeligt fordelt lys og sørger for at man ikke bliver blændet og kan justeres gennem den indbyggede dæmpbare funktion. Det rette lement i lampens midte giver en flot kontrast til den runde udformning og gemmer på den integrerede driver gennem en magnetisk boks. Zirkol loftlampen findes i forskelllige farver og størrelser, så du kan finde lige netop den der passer til din indretning og så findes den også som pendel og væglampe.
Zirkol serien er en række af lamper med samme opbygning og minimalisme. De består af indbyggede lysstofrør i forskellige former og funktioner, da serien både indeliger rette og runder lamper samt pendler, loftlamper og væglamper.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Nemo Zirkol Loftlampe Hvid Ø100 3000K | Loftlamper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: