by Fmeaddons

Tilbud

Menu Carrie Bordlampe Transportabel Brændt Rød | Transportable Lamper

DKK 754.46 DKK 496.08

Design: Norm Architects Koncept: Den transportable Carrie bordlampe fra MENU er inspireret af den varme danske atmosfære, som vi skaber gennem lys, når vinteren gør Danmark kold og mørk. Nemlig hygge. Ideen bag Carrie lampen er at hylde "hygge" i e…

På lager

Varenummer: TE863.LO11462 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Design: Norm Architects
Koncept: Den transportable Carrie bordlampe fra MENU er inspireret af den varme danske atmosfære, som vi skaber gennem lys, når vinteren gør Danmark kold og mørk. Nemlig hygge. Ideen bag Carrie lampen er at hylde "hygge" i en moderne hverdag. Bordlampen fås i forskellige farver så den passer ind i enhver indretning. Den er let og transportabel med en USB-oplader og mulighederne med denne lampe bliver derved uendelige. Efter cirka 5 timer i opladeren, er batteriet fuldt opladt og den hyggelige lampe, kan derefter tages i brug. Batteriet holder i 8 -10 timer, alt efter hvilken lysstyrke der anvendes. Brug den på dit natbord, på skrivebordet eller som et alternativ til levende lys på spisebordet. Carrie lampen er også ideel til picnic, en tur på terassen eller gåture på stranden om aftenen. Uanset hvad du vælger, så vil Carrie bordlampen bringe hygge med sig.
Carrie lampen her er en opdateret version af forgængeren med samme navn. Denne nye version bliver opladt via et magnet stik i bunden af lampen og man kan udskifte både glasset, pæren og batteriet uden at skulle investere i en ny lampe, hvis uheldet er ude.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Menu Carrie Bordlampe Transportabel Brændt Rød | Transportable Lamper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: