by Fmeaddons

Tilbud

Lyfa Mosaik Gulvlampe Sort | Gulvlamper

DKK 1212.64 DKK 599.43

Design: Bent Karlby for LYFA, 1959 Koncept: MOSAIK Gulvlampe MOSAIK er en kollektion af lamper som er skabt af to meget simple elementer. En kegleformet skærm, og et enkelt messingrør. Med disse to ingredienser skabte Bent Karl by en br…

På lager

Varenummer: TE863.LO10584 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Design: Bent Karlby for LYFA, 1959
Koncept: MOSAIK Gulvlampe
MOSAIK er en kollektion af lamper som er skabt af to meget simple elementer. En kegleformet skærm, og et enkelt messingrør. Med disse to ingredienser skabte Bent Karl by en bred serie af lamper, som dækker næsten alle behov. I MOSAIK kollektionen finder manpendler,bord, væg oggulvlamper, som alle bygger på det samme simple men stilfulde design.
MOSAIK serien giver et direkte lys, og er derfor ideelle til områder som kræver mere koncentreret lys. Pendlerne passer for eksempel godt over spisebordet hvor de afgiver et behageligt funktionelt lys og gulvlampen ville være perfekt som læselys i hyggekrogen. Mulighederne med MOSAIK serien er nærmest endeløse og med det enkle design er de nemme at indrette i hjemmet. Hele MOSAIK serien er tilgængelig i enten sort eller hvid.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Lyfa Mosaik Gulvlampe Sort | Gulvlamper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: