by Fmeaddons

Tilbud

Luceplan Hope Væglampe D66/3A | Væglamper

DKK 1446.90 DKK 571.87

Design: Franciso Gomez & Paolo Rizzatto for Luceplan Koncept: Luceplan designer enestående og exceptionelt smukke designerlamper, der er populære i hele verden. Den stilsikre Hope-serie er blevet et design ikon for Luceplan. Designerne bag Hope fandt…

På lager

Varenummer: TE863.LO11106 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Design: Franciso Gomez & Paolo Rizzatto for Luceplan
Koncept:
Luceplan designer enestående og exceptionelt smukke designerlamper, der er populære i hele verden. Den stilsikre Hope-serie er blevet et design ikon for Luceplan.
Designerne bag Hope fandt deres inspiration til lampens design, i en diamant’ s smukke udseende og lysspil. Hope-serien er også inspireret af fordums traditionelle prismelysekroner, og Luceplan har genfortolket dem med moderne materialer, og en sofistikeret nytænkende teknologi.
De tynde Fresnel- linser, er produceret i det specielle polycarbonat og er specialslebet på en sådan måde at de reflekterer lyset fra lyskilden, på samme måde som prismers tusindvis af refleksioner. Dette giver et krystalagtigt og kraftfuldt lys – der giver lamperne et helt utroligt særpræg. De genskaber en behagelig, glitrende og festlig atmosfære hvor end lamperne er placeret.
Luceplan mener at lys giver liv, og at en god belysning er en nødvendighed. Vi har brug for det for at oplyse vores allervigtigste stunder sammen. For Luceplan kan dette blive opfyldt via en kombination af 3 faktorer: erfaring, forskning og innovation! Lys er noget af det mest fundamentale i vores indretning, men lyset har også mange andre positive virkninger. De seneste år er flere forskere blevet opmærksomme på alle de helbredsmæssige fordele og egenskaber lyset kan have. Flere og flere mennesker specielt i det mørke nord, kan faktisk have tendenser til at gå hen, og blive vinterdeprimeret grundet manglen på lys. Så her ser man endnu engang vigtigheden og hvilken rolle lyset har på flere områder i livet.
Der findes mange flere forskellige varianter af den fortrinlige Luceplan Hope serie, alt fra pendler, loftslampe,gulv og væglampe, og du kan finde dem alle ammen i vores seriekategori.
Alle Hope varianterne kommer usamlet, for at passe på de delikate linser, men lamperne er yderst lette at samle. Se evt. hvordan du samler lamperne på vores video, du kan finde den blandt billederne på hjemmesiden

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Luceplan Hope Væglampe D66/3A | Væglamper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: