by Fmeaddons

Tilbud

Lampe Gras N304 Væglampe Mat Sort Med Ledning | Væglamper

DKK 1303.59 DKK 585.65

Design: Bernard-Albin Gras for Lampe Gras Koncept: Med La Lampe Gras N304 Mat Sort M. Ledning væglampen sikrer du dig en klassiker…

På lager

Varenummer: TE863.LO11223 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Design: Bernard-Albin Gras for Lampe Gras
Koncept:
Med La Lampe Gras N304 Mat Sort M. Ledning væglampen sikrer du dig en klassiker til dit hjem. Lampen der er designet i 1921 af Bernard-Albin Gras er den dag i dag stadig lige så smuk som da den blev til.
Helt tilbage i 1921 tegnede og designede ingeniøren Bernard-Albin Gras lampeserien La Lampe Gras. Den innovative tankegang førte lampeverdenen ind i en ny æra, da han i al forstand var foran sin tid med dette tidløse design. Oprindeligt blev der hverken brugt skruer eller svejsninger til lampen og med La Lampe Gras startede en ny trend indenfor lampeproduktion. Siden da og i gennem tiden har flere designere fundet inspiration i netop denne kollektion. Tankerne bag designet var at skabe en kollektion som skulle bruges til kontor og industrielle miljøer, og det var da han mødte arkitekten Le Corbusier, at lamperne for alvor brød i gennem. Han benyttede en lang række af lamper til flere igangværende indretningsprojekter. De oprindelige lamper fra blandt andet 1921 er i dag blevet til samler objekter. Primært i Frankrig, men også i USA og Japan er folk især interesserede i de oprindelige lamper.  
 
Selvom de er et af nutidens mest populære lampe brands, formår de stadig at udvikle sig. De har et bredt udvalg af lamper, men er også rigtig gode til at udvikle deres nuværende lamper og forny dem, så de stadig forbliver så klassiske som muligt. De fornyer løbende sortimentet med nye farver og spændende materialer.
 
Det nyeste medlem af La Lampe Gras serien er de nye pendeler Lampe Gras N322 og Lampe Gras N323. De mest populære lamper fra La Lampe Gras er Lampe Gras bordlampen N205, Lampe Gras N207 bordlampen, væglampen Lampe Gras N304 og Lampe gras N302 loftlampen.
Bemærk at denne model kommer med ledning, hvor der er tænd & sluk knap monteret på ledningen. Lampen skal derfor monteres således at ledningen kan nå et strømudtag

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Lampe Gras N304 Væglampe Mat Sort Med Ledning | Væglamper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: