by Fmeaddons

Tilbud

Lampe Gras N222 Væglampe Mat Sort & Mat Rød | Væglamper

DKK 837.14 DKK 551.20

Design: Bernard-Albin Gras for Lampe Gras Koncept: Med en La Lampe Gras N222 Væglampe i Mat Sort & Mat Rød får du en klassiker af en væglampe. Den har et helt enkelt design og dette gør at den er lige til b…

På lager

Varenummer: TE863.LO11388 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Design: Bernard-Albin Gras for Lampe Gras
Koncept:
Med en La Lampe Gras N222 Væglampe i Mat Sort & Mat Rød får du en klassiker af en væglampe. Den har et helt enkelt design og dette gør at den er lige til brugbar i ethvert rum i huset. Den højt funktionelle lampearm gør, at lampen nemlig har en høj funktions- og brugskvalitet, samtidigt med at den er lavet af høj kvalitets materialer.
Lampe Gras lamperne fra den tid de blev designet tilbage i 1920’erne er i dag blevet til samler objekter over hele verden. Især over i USA, Canada og I Asien. Dette gør at det tidløse design næsten taler for sig selv – høj efterspørgselsrate, højt funktionel, høj kvalitet og et tidløst smukt design, som kan blive placeret flot ethvert sted i hjemmet. 
De er yderst genkendelige med sit industrielle design og er nu et ikon af traditionelle industrielle design lamper fra det tyvende århundrede. Nu har DCW Editions erhvervet sig rettighederne til sortimentet af Lampe Gras-lamperne.  
Lampen er designet af Bernard-Albin Gras i år 1921. Han begyndte i 1921 at designe lamper til industri- og designkontorer. Som en af de første designere fra det tyvende århundred, er han kendt for at tilføje nye detaljer og opgraderinger til sine lamper, i stedet for at forny og lave nye lampe design fra bunden af.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Lampe Gras N222 Væglampe Mat Sort & Mat Rød | Væglamper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: