by Fmeaddons

Tilbud

Lampe Gras N122 Væglampe Sort/Kobber – Dcwéditions | Væglamper

DKK 1005.94 DKK 496.08

Design: Bernard-Albin Gras for Lampe Gras Koncept: Med en Lampe Gras Væglampe får du en klassiker af en væglampe. Den har et helt enkelt design og dette gør at den er lige til brugbar i ethvert rum i huset. Den højt…

På lager

Varenummer: TE863.LO11403 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Design: Bernard-Albin Gras for Lampe Gras
Koncept:
Med en Lampe Gras Væglampe får du en klassiker af en væglampe. Den har et helt enkelt design og dette gør at den er lige til brugbar i ethvert rum i huset. Den højt funktionelle lampearm gør, at lampen nemlig har en høj funktions- og brugskvalitet, samtidigt med at den er lavet af høj kvalitets materialer.
Lampe Gras lamperne fra den tid de blev designet tilbage i 1920’erne er i dag blevet til samler objekter over hele verden. Især over i USA, Canada og I Asien. Dette gør at det tidløse design næsten taler for sig selv – høj efterspørgselsrate, højt funktionel, høj kvalitet og et tidløst smukt design, som kan blive placeret flot ethvert sted i hjemmet. De er yderst genkendelige med sit industrielle design og er nu et ikon af traditionelle industrielle design lamper fra det tyvende århundrede.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Lampe Gras N122 Væglampe Sort/Kobber – Dcwéditions | Væglamper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: