by Fmeaddons

Tilbud

Konsthantverk Kh#1 Bordlampe – Rå Messing & Hvid | Bordlamper

DKK 1273.27 DKK 523.64

Design: Konsthantverk Koncept: KH#1 Bordlampe fra Konsthantverker en af deres oprindelige ideer, som har været med til at forme Konsth…

På lager

Varenummer: TE863.LO8147 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Design: Konsthantverk
Koncept: KH#1 Bordlampe fra Konsthantverker en af deres oprindelige ideer, som har været med til at forme Konsthantverk, til dem de er i dag. KH#1 lampeserien er helt essentiel for deres renomme. Med Rødder helt fra 1926 er denne lampeserie helt speciel, da den er en af de første lamper de nogensinde har kreeret.Konsthantverks KH#1 lamperne fylder utroligt meget og er en af deres stolteste designs. Som de altid har gjort, gør de brug af messing, stål og metal, men kombineret med deres unikke flotte håndværk, har de fornyet en lampe som ikke er gået af mode i næsen 100 år. Så at sige, er hele deres historik pakket ned til en enkel lampe, KH#1. Det rå messing led er også en flot detalje på bordlampen. Et råt look, der vil dekorere kontorbordet eller give lys og varme hvor end inspirationen viser vej.
KH#1 Lamperne er tilgængelige i forskellige former og farver; mat sort, mat hvid eller i råt jern. Kan vælges som væglampe, bordlampe eller gulvlampe.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Konsthantverk Kh#1 Bordlampe – Rå Messing & Hvid | Bordlamper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: