by Fmeaddons

Tilbud

Gubi Stemlite Pendel Grå | Pendler

DKK 1273.27 DKK 571.87

Design: Stemlite designet af Bill Curry, 1962 Koncept: Ideen bag designet til Stemlite, byggede på et håb fra Bill Currys side om at kunne ændre normerne for lampe design. Han ville skabe en lampe som ikke bestod af den, på det tidspunkt, ellers så tradit…

På lager

Varenummer: TE863.LO8794 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Design: Stemlite designet af Bill Curry, 1962
Koncept:
Ideen bag designet til Stemlite, byggede på et håb fra Bill Currys side om at kunne ændre normerne for lampe design. Han ville skabe en lampe som ikke bestod af den, på det tidspunkt, ellers så traditionelle base, pære, skærm opbyggelse. Curry ønskede at skabe en lampe som samlede de tre komponenter i en organisk, farvefuld lampe. Det ønske resulterede i den første ’’Total look’’ lampe, Stemlite.
Designet trækker inspiration fra blomster som med deres stærke, men tynde stilk, kan holde et tungt blomsterhoved oprejst. Dette kan også ses på metal basen som efterligner stilken på en tulipan. Via den mundblæste glaskugle på toppen, afgiver Stemlite et roligt og behageligt diffust lys. 
Stemlite var Bill Currys bedst sælgende kollektion, og blev også brugt til at præsentere Amerikansk design i Sovjet unionen, Jugoslavien og Irak i 1960’erne. Stemlite er blevet bragt til live igen af GUBI, for at reintroducere verdenen til Bill Currys fantastiske arbejde.
Stemlite kollektionen kan fås som bordlampe, gulvlampe eller pendel. Alle fås i grå, sortrød eller sortkrom.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Gubi Stemlite Pendel Grå | Pendler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: