by Fmeaddons

Tilbud

Gubi Stemlite Gulvlampe Dæmpbar Lille Sort Rød | Gulvlamper

DKK 937.04 DKK 544.31

Design: Stemlite designet af Bill Curry, 1962 Koncept: Ideen bag designet til Stemlite, byggede på et håb fra Bill Curr…

På lager

Varenummer: TE863.LO10644 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Design: Stemlite designet af Bill Curry, 1962
Koncept: Ideen bag designet til Stemlite, byggede på et håb fra Bill Currys side om at kunne ændre normerne for lampe design. Han ville skabe en lampe som ikke bestod af den, på det tidspunkt, ellers så traditionelle base, pære, skærm opbyggelse. Curry ønskede at skabe en lampe som samlede de tre komponenter i en organisk, farvefuld lampe. Det ønske, resulterede i den første ’’Total look’’ lampe, Stemlite.
Designet trækker inspiration fra blomster som med deres stærke, men tynde stilk, kan holde et tungt blomsterhoved oprejst. Dette kan også ses på metal basen som efterligner stilken på en tulipan. Via den mundblæste glaskugle på toppen, afgiver Stemlite et roligt og behageligt diffust lys. 
Stemlite var Bill Currys bedst sælgende kollektion, og blev også brugt til at præsentere Amerikansk design i Sovjet unionen, Jugoslavien og Irak i 1960’erne. Stemlite er blevet bragt til live igen af GUBI, for at reintroducere verdenen til Bill Currys fantastiske arbejde.
Stemlite kollektionen kan fås som bordlampe, gulvlampe, væglampe og pendel. Alle fæs med en indbygget dæmpbar funktioner.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Gubi Stemlite Gulvlampe Dæmpbar Lille Sort Rød | Gulvlamper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: