by Fmeaddons

Tilbud

Gubi Obello Bordlampe Transportabel Mat Hvid | Bordlamper

DKK 1429.68 DKK 564.98

Design: Bill Curry, 1971 Koncept: Den amerikanske designer Bill Curry var den første til at opnå et "total look" gennem en enkelt glasform med denne elegante bordlampe. Ved at bruge den visuelle …

På lager

Varenummer: TE863.LO11534 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Design: Bill Curry, 1971
Koncept: Den amerikanske designer Bill Curry var den første til at opnå et "total look" gennem en enkelt glasform med denne elegante bordlampe. Ved at bruge den visuelle form af en svamp, lod han sig inspirere af atomalderen, rumkapløbet og popkulturen, som senere skulle komme til at definere 1970’ernes Los Angeles. På den måde skabte han Obello lampen der helt banebrydende eliminerede behovet for en separat base. Desværre døde Bill Curry samme år og så aldrig prototypen blive sat i produktion.
GUBI har fornyet denne version af den ikoniske bordlampe men beholdt den klassiske essens. De har gjort lampen transportabel og givet en IP44 rating, så lampen kan tages med udenfor og oplyse de mørke aftentimer. Med det charmerende ugennemsigtige glas og evnen til at dæmpe lyset, giver Obello lampen en rolig og behagelig belysning der kan justeres til omgivelserne og passe ind i ethvert hjem.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Gubi Obello Bordlampe Transportabel Mat Hvid | Bordlamper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: