by Fmeaddons

Tilbud

Gubi Gravity Gulvlampe Hvid Marmor Og Lærred Skærm Xl Høj | Gulvlamper

DKK 1121.69 DKK 502.97

Designer: Space Copenhagen for GUBI 2017 Koncept: GUBI Gravity – kollektionen består af en bordlampe i to størrelser (lille og stor), en gulvlampe i tre forskellige størrelser og en pendel i Ø30 & Ø…

På lager

Varenummer: TE863.LO10632 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Designer: Space Copenhagen for GUBI 2017
Koncept:
GUBI Gravity – kollektionen består af en bordlampe i to størrelser (lille og stor), en gulvlampe i tre forskellige størrelser og en pendel i Ø30 & Ø60. Lamperne fås i materialerne sort eller grå marmor, samt sortnet stål. Vær opmærksom på at sortnet stål har en mat finish. Skærmene er produceret i lærred eller hvidt stof. Du har altså selv muligheden for at kombinerer lampens udseende, sådan så det netop passer til din stil og indretning.
Gravity -kollektionen er i et elegant og moderne design, der både kan bruges som en dekorativ del af indretningen, eller som en behagelig og dæmpet baggrundsbelysning.
Bordlampen vil passe godt som skrivebordslampe, eller som sengelampe, da den giver et behageligt og blødt lys, og gulvlampen ville være ideel ved lænestolen, eller sofaområdet.
Både bord – og gulvlampen vil uden tivivl kunne dekorere et hvert hjem, og give et skønt hyggelys i en af hjemmets mørke kroge.
OBS: Da marmor er et natur materiale vil der kunne forekomme variationer i marmor basens udseende.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Gubi Gravity Gulvlampe Hvid Marmor Og Lærred Skærm Xl Høj | Gulvlamper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: