by Fmeaddons

Tilbud

Fritz Hansen Kaiser Idell 6631 Luxus Bordlampe Mat Sort & Messing – Special Edition | Bordlamper

DKK 1446.90 DKK 571.87

Design: Christian Dell for Lightyears. Koncept: Kaiser Idell lampeserien har et meget elegant og tidsløst design. Med sit originale Bauhaus-design er Kaiser Idell serien bygget op …

På lager

Varenummer: TE863.LO9180 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Design: Christian Dell for Lightyears.
Koncept:
Kaiser Idell lampeserien har et meget elegant og tidsløst design. Med sit originale Bauhaus-design er Kaiser Idell serien bygget op omkring det verdenspatenteret kugleled (1930), samt den meget kendte lampeskærm, som har en helt speciel karakteristika for Kaiser Idell lampen. Oven på den karakteristiske lampetop pryder graveringen med "ORIGINAL KAISER-idell". Alle Kaiser-Idell lamperne er fremstillet i stål og messing, mens skærmene er håndLakkeret i højglans eller mat maling. Alle de forkromede dele på lampen er lavet af håndpoleret og sølvloddet messing. Kaiser Idell lampeserien består af to forskellige bordlamper, to forskellige gulvlamper, en pendel og en væglampe. Alle modellerne kommer i farverne sort, mat sort og hvid, mens enkelte modeller også laves i mørke grøn og rød.Christian Dell (1893-1974) designede de første lamper af Kaiser-Idell serien i 1926 og de første kom i produktion og blev lanceret i 1936. En af de første og mest anerkendte designs fra Kaiser-Idell serien er model 6631 Luxus. Kaiser Idell 6631 Luxus bordlampen kendetegner Germantic design, tysk kvalitet og gennemført ingeniør arbejde.
kaiser Idell Luxus Bordlampen er netop nu lanceret i en Limited Edition i Mat Sort og Messing – Fantastisk flot og elegant. En lampe der virkelig udstråler kvalitet og design.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fritz Hansen Kaiser Idell 6631 Luxus Bordlampe Mat Sort & Messing – Special Edition | Bordlamper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: