by Fmeaddons

Tilbud

Foscarini Caboche Plus Loftlampe Led Dæmpbar Grå | Loftlamper

DKK 1360.78 DKK 537.42

Design: Patricia Urquiola & Eliana Gerotto for Foscarini Koncept: Caboche plus. En helt igennem ikonisk og klassisk lampe so…

På lager

Varenummer: TE863.LO9722 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Design: Patricia Urquiola & Eliana Gerotto for Foscarini
Koncept: Caboche plus.
En helt igennem ikonisk og klassisk lampe som udstråler kvalitets design. Lampen skaber et unikt og elegant præg i det rum den placeres i. Denne smukke lampe fra Foscarini er udført i kugler af akryl, hvilket giver den et eksklusivt look. Lampeskærmen i mat glas sikrer et diffust opadgående og nedadgående lys.
Med den nye plus version af Caboche, introducerer Foscarini også nogle forbedringer til denne allerede ekstraordinære lampe. Kroppen som holder på akryl kuglerne fremstår nu i et ”zig-zag” mønster som betyder at kroppen ikke længere skygger for lyskilden, som var tilfældet på den gamle model. Monterings systemet er også blevet opgraderet så det er nemmere at montere akryl kuglerne på kroppen.
Sidst men ikke mindst så er LED modulet også blevet opgraderet så lyset fra lampen er flottere end nogensinde før.
Caboche plus er tilgængelig som pendel, bord, loft og væglampe. Alle modellerne kommer i den klassiske transparente farve, men der er også mulighed for at vælge den flotte nyegrå farve. Med de mange muligheder som Caboche tilbyder, er det nemt at indrette denne stilistiske og flotte lampe i hjemmet.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Foscarini Caboche Plus Loftlampe Led Dæmpbar Grå | Loftlamper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: